Merry Christmas        Daniela's podcast "The Real DNA" is available on Spotify & Apple Podcasts   

Post new topic Reply to topic  [ 674 posts ] 

Board index : Slovenské fórum (SVK) : Slovenskí tenisti

Go to page Previous  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 45  Next
Author Enter your Message here

Career Grand Slam
 Post subject: Re: Dominika Cibulková
PostPosted: 16. September 2008 16:49 

Local Time:
|23. December 2024| 11:55
No ked som videla rano stav 0:6,nebola som moc nadsena..Uz druhy kanar v blizkej dobe..Nastastie Dominika opat bojovala,odvratila mnoho matchballov a vyhrala..Nemyslim vsak,ze proti Safine sa zrodi nejake prekvapko.Ale drzim palce,i na nohach. :)

DANIELA HANTUCHOVA ANA IVANOVIC NOVAK DJOKOVIC

Profile WWW
Reply with quote  

Tier I Title Holder
PostPosted: 16. September 2008 17:18 

Local Time:
no ako som predpokladala Domca mala s Amelie znacne problemy ..no napokon sa z nich dostala ,odvratila tusim dokopy 4 matchbally a postupila cez Francuzsku do 2.kola ,kde sa stretne s Ruskou,ktora hra uz mesiace v uzasnej forme a myslim,ze Dominika bude rada ,ked proti nej uhra set ..no nic nie je stratene ,aj ked si myslim,ze to bude pekna facka ,aj ked prehrat s Dinarou v jej momentalnej forme urcite nie je hanba

NEVER STOP SMILING
NEVER GIVE IT UP

Profile
Reply with quote  

Tier II Title Holder
PostPosted: 16. September 2008 19:09 

Local Time:
Mna Domca velmi potesila, ze dokazala porazit Mauresmo aj druhykrat. Klobuk dole, ved Amelie je predsa byvala svetova jednotka a ma dostatok skusenosti. Pred zapasom som tipovala sance 50:50 a tak to aj bolo. Domca mohla rovnako prehrat ako vyhrala. :slovakia:

Profile
Reply with quote  

Tier IV Title Holder
PostPosted: 17. September 2008 13:11 

Local Time:
Dominika bohuzial prehrala so Safinou 3:6 4:6....skoda ale Safina je momentalne jedna z najlepsich hracok sveta tak to vobec neni hanba s nou prehrat

Profile
Reply with quote  

Career Grand Slam
PostPosted: 17. September 2008 18:39 

Local Time:
tato prehra sa dala cakat, aj ked dominika mohla zabrat trosku viac.....safina je vsak nezastavitelna..........teda ciastocne........ 8-)

DANIELA HANTUCHOVÁ * MARIA SHARAPOVA * DOMINIKA CIBULKOVÁ * SERENA WILLIAMS * ANNA KAROLÍNA SCHMIEDLOVÁ * ANA IVANOVIC
ROGER FEDERER * DAVID FERRER * ANDY RODDICK * PAUL-HENRI MATHIEU * LLEYTON HEWITT

Profile
Reply with quote  

Tier I Title Holder
PostPosted: 17. September 2008 21:51 

Local Time:
čo povedať k Domčiným vystúpeniam...v 1. kole som čakal trojseťák...takže som sa tešil keď prešla cez Amelie :) a v druhom kole som si len hovoril, že motyka vystrelí...ale 2 pomerne vyrovnané sety proti vo forme hrajúcej Safine sú tiež celkom fajn výsledok...možno chýbalo viac šťastia Dominike v dôležitých momentoch ;)

Daniela Hantuchová; Dominika Cibulková; Magda Rybáriková; Kristína Kučová; Janette Husárová
Dominik Hrbatý; Michal Mertiňák; Karol Beck; Martin Kližan
+ Dementieva, Dokič, Stosur, Suarez Navarro
+ Federer, Roddick, Hewitt, Söderling, Ferrero, Wawrinka

Profile
Reply with quote  

Career Grand Slam
PostPosted: 18. September 2008 18:08 

Local Time:
Som smutna,ze prehrala,i ked som necakala zeby Safinu porazila,ale treba ocenit Dominikin vykon.Rozdiel v ziskanych bodoch tvorilo len 8 fiftinov a preto je jasne,ze nebyt nevyuzitych sanci,mohol to byt uplne iny zapas..Ale viem si predstavit,ako majstrovsky Safinova servovala pri Domcinych brejkbaloch..

Profile WWW
Reply with quote  

Golden Slam
 Post subject: WTA Peking
PostPosted: 21. September 2008 21:29 

Local Time:
|23. December 2024| 12:55
Turnaj WTA v Pekingu, Tier II

Dvojhra
1. kolo: Dominika Cibulková - Amélie Mauresmová (Fr.) 3:6, 6:4, 6:3 za 151 min

Mauresmová tretíkrát v tomto roku a na druhom turnaji po sebe - trochu podozrivé. Mohla by aj tretíkrát odísť s dlhým nosom. Dominika hrá dvojhru v pondelok o 19.00 h miestneho času, teda o 13.00 h nášho. Podľa rozpisu prenosov na stránke turnaja by mala zápas vysielať live stanica CCTV 5, ktorá sa dá pozerať aj cez net. Štvorhra je dobrý doplnok a zdá sa mi, že z Domči by mohla byť aj dobrá deblistka, každopádne jej to prospeje pri hre na sieti a precvičovaní niektorých špecifických úderov. A že siju vyberajú za partnerku svedčí o tom, že v profitenise už má rešpekt, o ktorom hovorila.

Profile
Reply with quote  

Golden Slam
PostPosted: 22. September 2008 14:48 

Local Time:
Videli ste ten zápas? Ak nie, tak ste prišli o veľa. Prvé dva sety som nevidel ani ja, lebo som bol na ceste do práce, ale čo sa dialo v treťom, ťažko popísať - bolo treba vidieť. Domča sa vyhrabala z 0:2 a 1:3, získala päť hier za sebou a tie výmeny, čo nasledovali, dvíhali divákov zo sedadiel. Domča bola ako buldog, dostala sa všade a Amélie privádzala do zúfalstva. Hrala celodvorcový tenis a na sieti doslova excelovala. Som ešte pod vplyvom emócií (a v robote), ale dovolím si tvrdiť, že pre mňa toto bol jeden z najlepších Domčiných zápasov a spolu s Danieliným výkonom na AO to bol ten najlepší ženský tenis v tomto roku. Klobúk dole!
V 2. kole čaká buď deblová partnerka Čaky albo LL Benešová. Myslím, že obe možnosti sú prijateľné, keďže Čaky je v ostatnom čase len kôpka nešťastia.

Profile
Reply with quote  

ITF Champion
 Post subject: Re: WTA Peking
PostPosted: 22. September 2008 15:33 

Local Time:
Videli ste ten zápas? Ak nie, tak ste prišli o veľa. Prvé dva sety som nevidel ani ja, ale čo sa dialo v treťom, ťažko popísať - bolo treba vidieť. Domča sa vyhrabala z 0:2 a 1:3, získala päť hier za sebou a tie výmeny, čo nasledovali, dvíhali divákov zo sedadiel. Domča bola ako buldog, dostala sa všade a Amélie privádzala do zúfalstva. Hrala celodvorcový tenis a na sieti doslova excelovala. Som ešte pod vplyvom emócií (a v robote), ale dovolím si tvrdiť, že pre mňa toto bol jeden z najlepších Domčiných zápasov a spolu s Danieliným výkonom na AO to bol ten najlepší ženský tenis v tomto roku. Klobúk dole!
V 2. kole čaká buď deblová partnerka Čaky albo LL Benešová. Myslím, že obe možnosti sú prijateľné, keďže Čaky je v ostatnom čase len kôpka nešťastia.
Mal som to možnosť vidieť, súhlasím s Martinom. Nádherný zápas plný neuveriteľných výmien, stále zvraty, Domča privádzala Amelie do úplného zúfalstva, ale aj Domča kazila, ale vždy nasledujúcu výmenu vyhrala :lol: ten predposledný pri podaní Amelie sa hral určite cez 10 minút odhadom, nepozeral som na hodiny radšej a ako to dopadlo už vieme. Krásny tenis, horúci kandidát na zápas roka :D klobúk dole pred obidvomi ženami ;) V treťom sete Domča prehravala 31 a zachvíľu bolo 34, takže to nebolo ľahké vôbec

Profile
Reply with quote  

Career Grand Slam
PostPosted: 22. September 2008 16:11 

Local Time:
No ja som videla posledne dva gemy a tenis sa mi nepacil.Co vymena,to chyba... :? Ale cely zapas som nevidela tak hodnotit nemozem

Profile WWW
Reply with quote  

Golden Slam
PostPosted: 22. September 2008 16:16 

Local Time:
No ja som videla posledne dva gemy a tenis sa mi nepacil.Co vymena,to chyba... :? Ale cely zapas som nevidela tak hodnotit nemozem

Áno, bolo tam veľa chýb z oboch strán, ale ide o tú obrovskú bojovnosť Dominiky. To je naozaj výnimočný fenomén. Veď u nej nájsť na profiokruhu zápas na 2 sety a pod 2 hodiny je priam rarita. Aj keď sa chybami zbytočne oberá o náskok, vie sa zo šlamastiky dostať a súperky to musí dosť deptať. Podľa mňa z nej majú rešpekt.
P.S. Od kolegu športového novinára, ktorý s Domčou hovoril, som sa neskôr dozvedel, že Amélie v zúrivosti zlomila po zápase raketu. U nej jav nevídaný, ale ani sa nečudujem, veď Domča jej toľkokrát ušla z lopaty.

Profile
Reply with quote  

Career Grand Slam
 Post subject: Re: WTA Peking
PostPosted: 22. September 2008 16:20 

Local Time:

Áno, bolo tam veľa chýb z oboch strán, ale ide o tú obrovskú bojovnosť Dominiky. To je naozaj výnimočný fenomén. Veď u nej nájsť na profiokruhu zápas na 2 sety a pod 2 hodiny je priam rarita. Aj keď sa chybami zbytočne oberá o náskok, vie sa zo šlamastiky dostať a súperky to musí dosť deptať. Podľa mňa z nej majú rešpekt.
P.S. Od kolegu športového novinára, ktorý s Domčou hovoril, som sa neskôr dozvedel, že Amélie v zúrivosti zlomila po zápase raketu. U nej jav nevídaný, ale ani sa nečudujem, veď Domča jej toľkokrát ušla z lopaty.
Ano,minuly tyzden si po prehre dali aj pusinky na lica,teraz to bolo uz len chladne podanie ruk.. :) Ale Amelie sa necudujem,opat si prehrala dobre rozbehnuty zapas a to dva razy po sebe proti Domce..

Profile WWW
Reply with quote  

Career Grand Slam
PostPosted: 22. September 2008 16:27 

Local Time:
zaujimave, amelie zase vyhrala prvy set, a potom stagnovala.........ja by som jej zelal este posledny uspech, uz vela rokov hrat nebude...taky posledny dych keby chytila ;)

DANIELA HANTUCHOVÁ * MARIA SHARAPOVA * DOMINIKA CIBULKOVÁ * SERENA WILLIAMS * ANNA KAROLÍNA SCHMIEDLOVÁ * ANA IVANOVIC
ROGER FEDERER * DAVID FERRER * ANDY RODDICK * PAUL-HENRI MATHIEU * LLEYTON HEWITT

Profile
Reply with quote  

Tier I Title Holder
PostPosted: 22. September 2008 17:47 

Local Time:
no skvele Domca ! zapas som bohuzial nesledovala ,ale vysledok vravi za vsetko ! ohromna bojovnost zo strany Slovenky a uz aj lutujem Amelie , ta to opat od Cibulkovej schytala a opat sa jej porucala ...no myslim,ze superky pre druhe kolo su priaznive , myslim,ze to bude Chaky ,ktora formu dlhsiu dobu hlada ,no marne ..drzim palce !

NEVER STOP SMILING
NEVER GIVE IT UP

Profile
Reply with quote  
Post new topic Reply to topic  [ 674 posts ] 

Board index : Slovenské fórum (SVK) : Slovenskí tenisti

Go to page Previous  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 45  Next

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  

This forum is powered by phpBB • Style based on N.Design by Midnight Phoenix
Chat and Shoutbox based on Ajax Chat by blueimpFacebook connect for phpBB by SVmods.
Privacy policy