HAPPY BIRTHDAY DANIELA        Daniela's podcast "The Real DNA" is available on Spotify & Apple Podcasts   

Post new topic Reply to topic  [ 674 posts ] 

Board index : Slovenské fórum (SVK) : Slovenskí tenisti

Go to page Previous  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 45  Next
Author Enter your Message here

Tier I Title Holder
 Post subject: žreb
PostPosted: 5. August 2008 12:51 

Local Time:
|20. April 2025| 01:08
Počkajme si na olympísky žreb, mohlo by to byť celkom zaujímavé, také druhé kolo Hantuchová-Cibulková ;) tak dobre, tretie kolo :lol: Dúfam, že babuška ocení môj chvíľkový optimizmus. ten žreb je tuším vo štvrtok, tak som už nejaký nedočkavý...

Profile
Reply with quote  

Career Grand Slam
 Post subject: Re: žreb
PostPosted: 5. August 2008 15:32 

Local Time:
Počkajme si na olympísky žreb, mohlo by to byť celkom zaujímavé, také druhé kolo Hantuchová-Cibulková ;) tak dobre, tretie kolo :lol: Dúfam, že babuška ocení môj chvíľkový optimizmus. ten žreb je tuším vo štvrtok, tak som už nejaký nedočkavý...
no to hadam nie, to by znamenalo koniec pre danielu, si myslim....

DANIELA HANTUCHOVÁ * MARIA SHARAPOVA * DOMINIKA CIBULKOVÁ * SERENA WILLIAMS * ANNA KAROLÍNA SCHMIEDLOVÁ * ANA IVANOVIC
ROGER FEDERER * DAVID FERRER * ANDY RODDICK * PAUL-HENRI MATHIEU * LLEYTON HEWITT

Profile
Reply with quote  

Career Grand Slam
 Post subject: Re: žreb
PostPosted: 5. August 2008 16:21 

Local Time:
no to hadam nie, to by znamenalo koniec pre danielu, si myslim....
Bohuzial s tymto suhlasim..I ked nepochybujem,ze olympiada je pre Danielu vrchol sezony a bude bojovat co jej sily budu stacit..Uvidime ako sa zreb vyvinie,len dufam,ze ani jedna nasa tenistka nedostane do svojej blizkosti napriklad taku jie zheng,nielenze hra neprijemne a v dobrej forme,ale este k tomu bude domaca favoritka a cinankovia ju budu hnat dopredu ako svoju najvacsiu nadej.. :?

DANIELA HANTUCHOVA ANA IVANOVIC NOVAK DJOKOVIC

Profile WWW
Reply with quote  

Career Grand Slam
 Post subject: Re: Dominika Cibulková
PostPosted: 5. August 2008 16:28 

Local Time:
Aktualizacia: Dominika s Danielou sa mozu stretnut az vo finale!

Jedným z pozitívnych "bonusových" efektov minulotýždňového prieniku Dominiky Cibulkovej do finále turnaja WTA Tour v Montreale je skutočnosť, že slovenská tenistka sa pridala ku svojej krajanke Daniele Hantuchovej medzi nasadenú šestnástku vo dvojhre na OH zo 64 aktérok.Znamená to, že 20. hráčka svetového rebríčka k 4. augustu Cibulková sa s renkingovo vyššie postavenou súperkou nestretne skôr ako v osemfinálovom 3. kole. Vyplýva to z pravidiel olympijskej tenisovej súťaže. Podľa nich sa totiž nasadenie pri žrebe (uskutoční sa vo štvrtok 7. 8.) bude odvíjať od najaktuálnejšieho počítačového poradia.

Cibulková sa stala poslednou šestnástou nasadenou vďaka absenciám Rusky Marie Šarapovovej (zranenie ramena), jej krajaniek Anny Čakvetadzeovej (sama sa vzdala účasti) a Nade Petrovovej (pre pravidlo o limite štyroch účastníčiek z jednej krajiny) a Francúzky Marion Bartoliovej (dlhodobo stanovené iné priority a rozpory s domácim zväzom).

Hantuchová, momentálne 12. v systéme, bude desiatkou súťaže vzhľadom na neúčasť rebríčkovo vyššie postavených Šarapovovej a Čakvetadzeovej. Už pred žrebom je isté, že Slovenky sa nemôžu stretnúť skôr ako vo finále. Platí totiž pravidlo, že pri účasti dvoch tenistiek z jednej krajiny sa tieto hráčky musia dostať do odlišných polovíc "pavúka".

Pri troch či štyroch tenistkách z jedného štátu sa každá z nich musí ocitnúť v inej štvrtine. Rovnaké ustanovenia sa týkajú dvojhry mužov.

Zdroj:

Profile WWW
Reply with quote  

Career Grand Slam
PostPosted: 5. August 2008 17:34 

Local Time:
huraaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!tesim sa......inak tie pravidla su dost narocne, je takmer nemozne vytvorit idealny zreb podla pravidiel......

DANIELA HANTUCHOVÁ * MARIA SHARAPOVA * DOMINIKA CIBULKOVÁ * SERENA WILLIAMS * ANNA KAROLÍNA SCHMIEDLOVÁ * ANA IVANOVIC
ROGER FEDERER * DAVID FERRER * ANDY RODDICK * PAUL-HENRI MATHIEU * LLEYTON HEWITT

Profile
Reply with quote  

Tier I Title Holder
PostPosted: 6. August 2008 06:19 

Local Time:

Zdroj:

Zaujímavý článok, ozaj bude dosť ťažké vytvoriť pavúk podľa všetkých tých pravidiel, ale zdá sa mi logické, že je tam pravidlo o umiestnení hráčok z tej istej krajiny do opačných polovíc pavúka, kežde na olympiáde sa hrá za svoju krajinu. To napr. znamená, že sestry Wiliamsové budú tiež takto rozdelené, takže Wiliamska bude aj vpravo aj vľavo ;)

Profile
Reply with quote  

Lukyno
PostPosted: 6. August 2008 09:12 

Local Time:
  Profile WWW
Reply with quote  

Career Grand Slam
PostPosted: 6. August 2008 09:28 

Local Time:
až vo finale???na tom nieco bude 8-)
hadam nepomyslas na slovenske finale?????krasne by to bolo, len si to predstvte.....ale potom komu priat zlato?daniele ci dominike???a este aj slovensko by sa rozdelilo na dve casti a myslim, ze takych 70 percent by fandilo domci....ja teda nie... 8-)

Profile
Reply with quote  

Tier IV Title Holder
PostPosted: 6. August 2008 14:29 

Local Time:
|20. April 2025| 04:08
až vo finale???na tom nieco bude 8-)
hadam nepomyslas na slovenske finale?????krasne by to bolo, len si to predstvte.....ale potom komu priat zlato?daniele ci dominike???a este aj slovensko by sa rozdelilo na dve casti a myslim, ze takych 70 percent by fandilo domci....ja teda nie... 8-)

ja teda hej

Profile
Reply with quote  

Career Grand Slam
PostPosted: 6. August 2008 15:06 

Local Time:

ja teda hej
co ty nie???

Profile
Reply with quote  

Career Grand Slam
PostPosted: 6. August 2008 15:50 

Local Time:

ja teda hej
co ty nie???

že Lem by fandil Dominike a nie Daniele :)

Daniela Hantuchová, Maria Sharapova, Anastasia Myskina, Dominika Cibulková, Jelena Dementieva, Vera Zvonareva, Jelena Dokic, Sesil Karatančeva, Amanda Coetzer, Barbara Schett, Anna Chakvetadze, Nadia Petrova, Jelena Bovina, Svetlana Kuznecova, Serena Williams ...

Profile
Reply with quote  

Tier II Title Holder
PostPosted: 6. August 2008 17:59 

Local Time:

Zdroj:

Zaujímavý článok, ozaj bude dosť ťažké vytvoriť pavúk podľa všetkých tých pravidiel, ale zdá sa mi logické, že je tam pravidlo o umiestnení hráčok z tej istej krajiny do opačných polovíc pavúka, kežde na olympiáde sa hrá za svoju krajinu. To napr. znamená, že sestry Wiliamsové budú tiež takto rozdelené, takže Wiliamska bude aj vpravo aj vľavo ;)

No tak v pripade sestier willamsovych to takto platit nemusi pretoze este aj dve dalsie americanky sa nachadzaju v sutazi, takze sa mozu stretnut "uz" v semifinale

Profile
Reply with quote  

Career Grand Slam
PostPosted: 8. August 2008 10:15 

Local Time:
Cibulková je vyhúkaná, Hrbatý hľadá Maršalov a Hantuchová má nekonečné sekundy
8. augusta 2008 10:08
Cibulková, Cibulková, vyrevoval Srb Novak Djokovič. "Prestááň," okríkla ho Dominika a pokračovala v rozbehnutom rozhovore. Obaja sa pritom smiali. Na tenisových dvorcoch vládne uvoľnená atmosféra. Vážne to začne byť až v nedeľu. "Mne sa to tu všetko páči, som taký typ, zvedavý, všetko chcem vidieť, nič mi nesmie ujsť," rozprávala Dominika Cibulková prvé dojmy z hier. Ponáhľala sa na autobus a no aj tak sa jej ústa takmer nezavreli. "Som tu chvíľu, ale od začiatku je to jeden veľký zážitok. Prvý raz hrám na olympiáde, prvý raz som videla, ako taká olympijská dedina vyzerá. Zo všetkého tu som vyhúkaná."

Na otázku, či už stretla v dedine nejakého slávnejšieho športovca, odvetila. "Opýtajte sa ma tak o dva dni. Napokon, po dedine som v podstate šla len z bytu na raňajky a späť. Všade je plno ľudí, taký milý chaos. Ale všimla som si, že mnohí športovci sa navzájom spoznávajú a určite čoskoro stretnem niekoho, s kým sa budem chcieť aj odfotiť. A možno sa niekto odfotí so mnou," skromne žmurkla.

Cibulková priletela do Pekingu až vo štvrtok, prezidentským špeciálom. Pred odchodom sa nahlas pýtala, ako to v takom lietadle vyzerá. Poznatok? "Normálne. Akurát sú v ňom sedačky, ktorými sa dá hýbať dopredu, dozadu, doľava aj doprava. Super zábava. Prehodila som aj pár zdvorilostných slov s prezidentom, inak som skoro celú cestu prespala.

Na čo sa vo voľnom čase Dominika vrhne, netuší. "Som zatiaľ vo veľkom úžase." Dominik Hrbatý v tom má jasno. Chýbajú mu ešte štyri odznaky. "Nemám ešte Džibuti a pribudli tri krajiny - Marshallove ostrovy, Čierna hora a Srbsko," dokumentuje svoj prehľad. Na predchádzajúcich olympiádach - v Sydney a v Aténach - sa z neho stal zberateľ. Ako sa zháňajú exotické odznaky? "Niektoré ťažko. Pozerám po tričkách, na nich majú športovci aj realizačné tímy názov krajiny. Ale keď raz Džibuti odznak neexistuje, tak ho nezoženiete," smial sa aj Hrbatý.

Vážna bola iba Daniela Hantuchová. Po tréningu absolvovala v posilňovni ešte polhodinový strečing, potom zmizla pod sprchu a keď sa vrátila po rakety a na zemi voľne pohodenú akreditačnú kartu, na žiadosť o rozhovor vysúkala odmietavý argument "ponáhľam sa, čaká ma auto". "Aspoň minútku," skúšame znova. "Dobre, o sekundu som späť," vykresala nádej a zmizla. Po štvrťhodine už bolo nad slnko aj pekinský smog jasné, že čakáme zbytočne.

"Daniela ma auto? Robíte si srandu," čudovala sa Cibulková. A spolu s Djokovičom nastúpila do autobusu...

Tento clanok ma dost pobavil,uz hned pri prvej vete som sa nemohla nesmiat --blazon Djoko :) Dobre som sa nasmiala aj pritom,ako Dominika opisovala svoju cestu v lietadle a co ju zaujalo a este aj to ako chudak Dominik nemoze najst odznak Dzibuti :lol: .Skoda len,ze Daniela je akasi arogantna.

Profile WWW
Reply with quote  

Career Grand Slam
PostPosted: 10. August 2008 14:19 

Local Time:
  Profile WWW
Reply with quote  

Golden Slam
 Post subject: OH - fotky
PostPosted: 11. August 2008 04:40 

Local Time:
|20. April 2025| 02:08
  Profile
Reply with quote  
Post new topic Reply to topic  [ 674 posts ] 

Board index : Slovenské fórum (SVK) : Slovenskí tenisti

Go to page Previous  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 45  Next

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  

This forum is powered by phpBB • Style based on N.Design by Midnight Phoenix
Chat and Shoutbox based on Ajax Chat by blueimpFacebook connect for phpBB by SVmods.
Privacy policy